Ловля риби на наноджиг 🔥

30 квітня 2023
Ловля риби на наноджиг 🔥

🔰Вітаю 😉. Хочу розповісти вам про свій перший досвід спінінгового мормишингу! 🙃


Надивившись багато відеороликів в ютубі, зацікавився і сам таким видом ловлі.


З першу замовив кілька пачок силікону від @Crazyfish, та все необхідне для виготовлення мормишок (мормишки робив сам), на диво вийшло все дуже акуратно та легко) 😁.


Зібравши коробку саме під такі задачі, вирушив на добре знайому водойму. Прибувши на місце були помітні пориви вітру🌪️, але це мене не зупинило. Прив'язавши мормишку вагою 0.4г, не міг вирішити з якої ж приманки почати, та вибір випав на Whitebait 0.8" в 32 кольорі!


З перших закидів зрозумів що це не ті 1.5-2 г які летять в космос😄, тут все "падає" на багато ближче, та і мені цього не потрібно, до риби я і так докидав. Трохи прогулявшись помічаю на поверхні активність білої рибки, довго не думаючи закидую під самий очерет, після якихось не зрозумілих маніпуляцій😅 (проводки) вершинкою вудилища отримую легесенький " тюк ", така ж акуратна підсічка і моя перша рибка на мормишку в руках🔥, це була плітка 😍 хоча і не великого розміру, та все ж приємно! Ще кілька клювак реалізувати не вдалось, після чого змінивши точку впіймав смугастого, з того ж місця, але трішки правіше отримав кілька клювак червонопірки та декілька окунів 🐠, кожному по фото і назад у воду.


Про перші враження, я думаю ще рано щось говорити, потрібно хоча б ще одну дві рибалки, щоб намалювати якусь картину)


0
Коментарі

Щоб прокоментувати будь-ласка залогіньтесь.

Коментарів ще немає, будь першим!

Прогноз кльову у твоєму смартфоні 🐠