КарТар

Вебсайт:
https://kartar.com.ua/

Якщо ви хочете відкрити посилання для індексування, будь ласка напишіть нам на support@fishub.info

Контакти:
+38 (096) 9244055

КарТар - презентація водойми

Про озеро КарТар

База рибальського спорту та відпочинку Озеро Картар запрошує на рибалку до затишної водойми лише в 100 км від Києва. Ми облаштували зручний простір для активного відпочинку та тихих вечорів у колі однодумців або сім'ї.

Історія водойми

Озеро Картар працює з 2012 року та стало улюбленим місцем для рибалок зі столиці, Київщини та різних куточків України. У 2016 році ми змінили формат – набули статусу спортивної водойми та за три роки організували й провели понад 50 змагань.

Активно розвиваємо напрямок саме спортивної риболовлі, всіляко сприяємо формуванню та розвитку команд:

  • допомагаємо зустрітися та об'єднатися однодумцям,
  • надаємо практичні поради щодо спорядження для рибалки,
  • влаштовуємо змагання з цінними призами.

Водночас дбаємо про здорове поголів'я риби в озері, бережно та з любов'ю ставимося до мешканців водойми. Вчасно проводимо необхідні заходи для підтримки кількості риби, дбаємо про чисте дно та береги.

Рибалка на коропа стала візитівкою Озера КарТар. Наразі поголів'я налічує майже 4000 рибин вагою від 0,5 до 10+ кг, які вільно почуваються в водоймі площею 12 га. Настирливі та терплячі шанувальники ловлі на фідер регулярно виводять коропів вагою 12-14 кг. Більшість поголів'я складають особини 2-4 кг.

Береги облаштовані майданчиками для індивідуальної риболовлі та проведення змагань. Одночасно взяти участь у заходах, які проводимо упродовж весняно-осіннього сезону, можуть 15 команд.

 

 

Карта водойми

Карта водойми "КарТар"
Фото
Закрити
Прогноз кльову у твоєму смартфоні 🐠