Уляники

Вебсайт:
http://ozero-ulyaniki.com/

Якщо ви хочете відкрити посилання для індексування, будь ласка напишіть нам на support@fishub.info

Контакти:
+38 066 454 22 23

Уляники відеорезентація

Про Уляники

Якщо Ви вирішили відпочити від суєти сучасного міста, далеко від повсякденних турбот і рутини, кращого місця, ніж "Озеро Уляники" Вам не знайти!  Запрошуємо всіх любителів риболовлі, корпоративного та сімейного відпочинку відвідати один з найкрасивіших куточків Київської області

Чудові умови відпочинку, прекрасна погода, дивовижної краси пейзажі і чудова риболовля дозволяють говорити про озеро Уляники, як про один з кращих місць для риболовлі а також проведення корпоративного та сімейного відпочинку.  Облаштована автостоянка.

Платна риболовля в Київській області - основна, але не єдина можливість провести час на природі. Ви можете поєднати ловлю риби з активним відпочинком на упорядкованих майданчиках з альтанками і приготувати смачні страви з свіже виловленої риби або традиційно посмажити шашлик.

Ми приділяємо особливу увагу організації корпоративного та сімейного відпочинку, тому в той час, коли любителі риболовлі будуть захоплено ловити рибу, інші члени сім'ї або колективу зможуть дихати свіжим повітрям, насолоджуватися тишею, милуватися природою, кататися на конях, відвідувати зоопарк або брати участь в активних іграх.

Загальні характеристики Уляники

  •  Загальна площа озера - 21,5 га. 
  •   Середня глибина озера від 1,5 метра до 5-и метрів. 
  • 20 обладнаних для рибного лову містків з підставками для вудок. 
  •  Дві альтанки на 10 осіб з капітальними мангалами. 
  •  Одна альтанка на воді з обладнаним місцем для лову риби. 
  •  Два навіса на 20 і 8 осіб з мангалами.

 Якщо серед усіх видів дозвілля ви віддаєте перевагу відпочинку в Київській області з риболовлею, то ми запрошуємо вас на платну рибалку в Київській області озеро Уляники!

 

 

Карта водойми

Карта водойми "Уляники"
Фото
Закрити
Прогноз кльову у твоєму смартфоні 🐠