Білі Камені

Вебсайт:
https://belie-kamni.com/

Якщо ви хочете відкрити посилання для індексування, будь ласка напишіть нам на support@fishub.info

Контакти:
Озеро Трофейне - БК-1 | +38 073-16-18-444
Озеро Щуче БК - 1.1 | +38 067-16-18-444
Озеро Линеве - БК-1.3 | +38 096-16-18-444

Білі Камені - відеопрезентація

Про озеро Білі Камені

Збираючись на риболовлю, перше питання, яке виникає у кожного рибалки, це «Куди поїхати на рибалку?!» «Де відпочити на озері в альтанці?» Важливо не тільки, як далеко їхати на риболовлю (хоча витрачати багато часу на дорогу теж не хочеться), але і наскільки вона буде продуктивною, наскільки позитивними будуть враження від неї.

Представляємо Вашій увазі - Центр сімейної риболовлі «Білі Камені» - платна риболовля і відпочинок на природі всією сім'єю!

Наші озера знаходяться в межах міста Києва, за адресою - вулиця Промислова, 4, всього за 10 хвилин їзди від метро Видубичі!
Особливостями наших водойм є створення умов, які максимально відповідають потребам рибалок. У нас Ви зможете рибалити на озері цілий рік вудкою або спінінгом, з берега або з вимосток. На озерах регулярно проводяться змагання з рибної ловлі та нерідко можна зустріти київських зірок риболовлі.

У нашому центрі розташовані 4 озера, а саме:

Велике щуче озеро БК-1.1

В озері велика кількість трофейної щуки, коропа, амура і товстолоба. Також в озері є окунь, карась і сом Навколо озера розташовані комфортабельні альтанки з критим верхом для відпочинку біля води, де Ви можете розташуватися під час риболовлі або просто приїхати на озеро відпочити від міської суєти. Біля кожної альтанки перебувати мангал для приготування їжі на вогнищі. Смачний шашлик вважається той, що приготований на природі! Кількість місць в альтанках від 4 до 8 осіб. Також на озері розташовані три великі альтанки, в яких може розміститися більше 30 гостей. Орендуючи альтанку Ви можете провести будь-яке сімейне або корпоративне свято! Родзинкою водойми вважається Альтанка на великому пантон, розташована на воді. Для дітей на озері передбачений великий батут! Ви рибалите - діти грають! Сан-вузли розташовані по всьому периметру озера!

Друге озеро БК-1.2

Розташовується відразу за великим щучим озером. В озері безліч трофейного коропа, амура, карася і сома! Великі вимостки допоможуть Вам зручно розташуватися і порибалити сім'єю! Біля озеро розташована велика альтанка місткістю до 12 осіб, унікальне розташування альтанки на гірці відкриває Вид на два наших озера! Друга альтанка знаходиться біля берега, місткість альтанки 8 осіб, біля неї розташований мангал!

Третє озера БК-1.3

Вважається воістину унікальним! У ньому ми утримуємо трофейного лина і карася! Також є невеликий і великий карась! Клювання лина починається вже ранньою весною і триває до кінця осені. Біля озера є альтанки і дві великих альтанки місткістю від 10 до 30 осіб. Мангали є у кожної альтанки і альтанки! Так само біля озера є майданчик з піском, де Ваші діти із задоволенням будуть грати!

Форелеве озеро 

І звичайно ж в нашому розпорядженні четверте Форелеве озеро або Трофейне озеро БК-1.1! Озеро знаходиться в 5 хвилинах їзди від великого щучого озера. Фішкою озера є форелеве рибалка! Щороку в холодно пору року починаючи з жовтня і по травень місяць ми запускаємо величезна кількість форелі і гольця, як середнього (спортивного розміру) так і трофейну - до 5 кг! В озері також є судак, окунь і сом. Риболовля на форель і гольця дуже цікава, так як рибу яку ми запускаємо розводять в природних фермах, досягаючи ваги від 300 грам - форель і голець починають активно клювати на штучні приманки (силікон, блешня і форелеві воблера). Ми кожні вихідні регулярно дозарибляємо озеро, що б риби в озері було в достатній кількості!

Додаткова інформація

  • Навколо озера розташовані комфортні альтанки з критим верхом, де можуть розташуватись до 8-10 людей, біля кожної альтанки є мангал.
  • На території озера розташоване кафе «Плакуча Іва»! Наш кухар приготує для Вас дуже смачний плов або юшку на багатті! Так само за Вашим бажанням можна приготувати свіже спійману рибу!
  • У кафе розташовані столики на 6 осіб, якщо у Вас день народження або корпоратив ми облаштуємо для Вас зручне місце за вашим бажанням!
  • Сан-вузли розташовані поблизу озера!
Перед літнім сезоном ми спускаємо озеро і наповнюємо його знову, щоб зарибнити озеро трофейним коропом і коропом товарної ваги! Приїжджаючи до нас на коропову риболовлю з сім'єю, Ви можете половити коропа як на фідер або карповика, так і вудку, що б в повноті відчути силу коропа!
  • Ми підтримуємо озера для риболовлі в ідеальній чистоті, не порушуючи їх природу!
  • На наших озерах Ви можете взяти в оренду: будь-які снасті (вудка, спінінг), підсаку і садок!
  • У нашому Центр сімейної риболовлі «Білі Камені» - Ви можете провести корпоратив, день народження або семінар, місткі альтанки дозволяють розташуватися до 30 осіб!

Також Ви можете провести у нас корпоративи рибальські змагання, для цього ми виділимо для Вас зручний для цього сектор на водоймах!

Риболовля на озері - це можливість заспокоїтися, побути наодинці з собою або просто насолодитися процесом.

Центр сімейної риболовлі «Білі Камені» - бажає всім приємного відпочинку та кльової риболовлі!

Колектив Центр сімейної риболовлі «Білі Камені» та компанія ВоблерОк радий Вас бачити у нас в гостях!

Карта водойми

Карта водойми "Білі Камені"
Фото
Закрити
Прогноз кльову у твоєму смартфоні 🐠