Озеро Доброгостівське

Контакти:
+38 (097) 431-00-00

Озеро Доброгостівське відеопрезентація

Про Озеро Доброгостівське

Озеро розташоване в дуже мальовничому місці: навкруги ліс, гори, гриби, ягоди і неймовірна краса.

Під’їзд до озера найкращий через Трускавець – село Станеля, цвинтар – і через 1 км по грунтовій дорозі – озеро. Всього від Трускавця – 2 км.
Вода в озері дуже чиста, впадає в озеро 5 гірських річок, зараз деякі пересохли.

Озеро знаходиться в спеціалізованому користуванні – створене у 2013 році спеціалізоване рибальське товарне господарство (СТРГ-Доброгостівське). З 2013 року постійно проводиться зариблення озера коропом, карасем, амуром, толстолобом, фореллю, лящем, лином, осетром. В озері із хижаків домінує щука, вага якої зафіксована більше 15 кг.

Озеро утворене у 1963 році і жодного разу не спускалось. Коропи постійно ловляться членами карпового клубу від 2-х до 20 кг. Є дані про коропи вагою більше 30 кг. Всі коропи вагою більше 5 кг ловляться і випускаються.

Прилегла територія озера чиста, постійно прибирається, не дивлячись на те, що окремі люди і далі продовжують його засмічувати. Тільки в 2014 році після купального сезону було вивезено біля 400 причепів трактора сміття. В цьому році, не дивлячись на тисячі відпочиваючих сміття в десятки разів менше. Люди вчаться прибирати за собою і це радує.

 

 

Фото
Закрити
Прогноз кльову у твоєму смартфоні 🐠