Аквамарин

Вебсайт:
http://aquamarinfishing.com.ua/

Якщо ви хочете відкрити посилання для індексування, будь ласка напишіть нам на support@fishub.info

Контакти:
(097) 812-57-04

Рибалка на озері Аквамарин - відеопрезентація

Про озеро

Попереду вихідні, відпустка або просто видався вільний день? Не знаєте чим себе зайняти? Якраз час спробувати щось нове.

Пропонуємо Вам відкрити для себе світ форелевого лову в Вінниці. Повірте, Ви не пошкодуєте! Число прихильників лову форелі в Україні стає дедалі більше, ця риба становить особливий інтерес для завзятих рибалок, так як полювання на неї складне і цікаве.

Така рибалка вимагає прояву навичок і винахідливості. Спробувати форелеву риболовлю у Вінниці тепер реальніше ніж будь-коли, адже в нашому клубі спортивного рибальства «Аквамарин» створені всі умови для приємного проведення часу.

Ловля форелі в Вінниці - це драйв від кожного клювання, неймовірна сила цієї рибки подарує Вам незабутні емоції! Спіймати бажаний трофей в нашому клубі можуть і шанувальники традиційної щучої риболовлі. Щука представляє чималий інтерес для захоплених рибалок, адже її піймання вимагає певної вправності. Риболовля на хижака в с. Некрасове на Вінниччині принесе Вам море задоволення і приємних вражень.

 

 

Фото
Закрити
Прогноз кльову у твоєму смартфоні 🐠