Три карасі

Вебсайт:
http://3karasya.com.ua/

Якщо ви хочете відкрити посилання для індексування, будь ласка напишіть нам на support@fishub.info

Контакти:
+38 (048) 702 45 45

Три Карася - відеопрезентація

Про водойму Три Карасі

Сюди їдуть відпочивати по-справжньому — традиції відпочинку з неквапливими бесідами або повною самотою під час риболовлі, дружніми зустрічами, вечірніми посиденьками за чаєм. Все наше повсякденне життя, немов передчуття такого відпочинку: зміна пір року, запах відтала землі навесні і бурхливе цвітіння природи влітку… Життя тут тягнеться затишне, знайоме, миле, ледь зачеплене далекою міською суєтою…

  • Площа водоймища 45 га, довжина близько 2 км, ширина 200-400 м.
  • Середня глибина 2-3 м. Дно піщано-кам'янисте дрібної фракції.
  • Від насосної станції у бік водовипуску з відривом приблизно 80-100 м від берега проходить замулений канал шириною 30-40 м (старе русло). У зоні лову дно чисте, зачепів немає.
  • Активне зариблення водоймища розпочато навесні 2006 року рибопосадковим матеріалом елітної селекції від провідних риборозсадників півдня України.
  • Основою видового складу є короп (як лускатий, так і дзеркальний), білий амур і товстолобий. У невеликій кількості є сом. Для любителів лову на поплавцеву снасть у водоймищі є велика кількість так званої «бур'янистої» риби: карася, красноперки і т.д. Восени 2008 року було здійснено зариблення водоймища судаком.
  • Зариблення водоймища здійснюється щорічно в плановому порядку в осінньо-весняний період товарною рибою вагою від 1 кг.

Карта водойми

Карта водойми "Три карасі"
Фото
Закрити
Прогноз кльову у твоєму смартфоні 🐠