Flagman Кубок Рівненської області 2019 - Обарів, Швейцарія 01.10.2019

Автор: Андрій Піріжок
Дата: 01.10.2019

Трохи в зміненому складі наша команда Aqua Ranger вирушила на Flagman Кубок Рівненської області 2019 по береговому спінінгу, який проходив 29 вересня в с.Обарів на озері біля парк-готелю «Швейцарія». Цього разу, замість Івасюка Бориса з нами в команді був Слободян Дмитро, який є молодим і дуже перспективним спортсменом!


Давно хотів побувати на даній водоймі і цей день настав! Скажу чесно, знайомство з водоймою пройшло досить напружено і важко. Рибка була пасивною і дрібною, треба було дуже постаратись, щоб показати хороший результат. Але це мабуть і на краще, така ситуація вимагала максимальної віддачі і командної роботи! Данні змагання дали багато досвіду і вказали на слабкі сторони нашої команди, які треба «підтягнути», щоб наступного разу показати кращий результат! Незважаючи на всі труднощі і те, що на водоймі ми були вперше, таки вдалося поборотись та стати 6-ми серед 19-ти команд, а якісь 5 балів відділили нас від трійки призерів!


Хочу подякувати Рівненській федерації за організацію, спонсорам за призи, учасникам за боротьбу і круту атмосферу а водоймі за новий безцінний досвід! До нових зустрічей на водоймах!



Прогноз кльову у твоєму смартфоні 🐠