Рибалка на Дністрі, Грушівці 29.09.2019

Автор: Сергей Михайлов
Дата: 29.09.2019

"Можливо", закриття сезону по донній ловлі. Цього року осінь порадувала теплими днями, чим ми не могли не скористатись! С. Грушівці, вже втретє за цей рік. Все по класиці: оснастка "патерностер", повідок 70 см., дистанція лову 65 м., наживка - опариш, або черв"як, періодично працювало і те і інше. Пік кльову був ввечері з 18:00 до 20:00, та вранці з 07:00 до 10:00, також клювало і вночі, з періодичністю одна покльовка у пів години. Серед улову переважає плотва, є непогані підлящики, пару карасів, і навіть один окунь! Дуже багато дрібноти було відпущено, здебільшого, це були дрібні підлящики.

Дякую за залишені дрова Андрій Гриджук, які зігрівали нас усю ніч, та передаю привіт Александр Билецкий, який ловив неподалік.

Щож... Сподіваюсь, жовтень ще порадує нас "Бабиним літом", і буде можливість гарно відпочити, та порибалити! А якщо ні... То дякую цьому літу за вдалий, насичений сезон яскравими рибалками, ночівлями, веселими компаніями і гарними друзями! До зустрічі у наступному році - "Можливо"!

P.S. Йду шукати свій спінінг



Прогноз кльову у твоєму смартфоні 🐠