Плитниця

Вебсайт:
https://plitnica.in.ua/

Якщо ви хочете відкрити посилання для індексування, будь ласка напишіть нам на support@fishub.info

Контакти:
+38 067 239-84-51

Озеро плитниця - відеопрезентація

Опис озера Плитниця

Озеро Плитниця утворилося за рішенням місцевого голови колгоспу ще в далекому 1972 році. Розташоване на півночі Українського кристалічного щита, (Словечансько-овруцький кряж), практично на кордоні України і Білорусі біля села Кошечки Овруцького району Житомирської області.

Озеро має такі характеристики:

  • Розмір 6 га,
  • глибини 2,5 – 4.0 м.,
  • ширина 120-170 м.,
  • довжина близько 450 м.

Дно піщане, мулисте з перепадами, присутні пні і корчі. Вода проточна джерельна і прибуває з лісових джерел. Навколо озера сосновий ліс. Озеро не спускається.

Присутній місцевий трофейний короп, сазан і білий амур, що не може не приваблювати справжніх мисливців за диким монстром. 

Крім цього озеро регулярно зариблюється зарибком, а також з 2014 року було запущено більше 300-та осіб трофейного коропа, сазана і білого амура вагою від 8 до 22 кг.

Для риболовлі обладнані 7 секторів, в секторі є вимостка, альтанка, лавочка, мангал і місце для багаття. В одному секторі може розміститися двоє рибалок з друзями. У кожен сектор можна під’їхати на автомобілі. Поруч біля озера є джерельна вода, а також піші прогулянки за грибами та ягодами.

 

 

Карта водойми

Карта водойми "Плитниця"
Фото
Закрити
Прогноз кльову у твоєму смартфоні 🐠