Рибаааа ти де? Рибалка на Дніпро 01.10.2019

Автор: Мельниченко Андрій‎
Дата: 01.10.2019
Місце: Дніпро

Рибаааа ти де?
Під таким слоганом закінчилась вчорашня нічна вилазка. 

Думав нічого не писати, але звітів поменшало, спінінгісти ліниві, а фідеристи мабуть не люблять мерзнути... Але це не про нас з Олег Князев.. 

Довго думали чи відкласти рибалку на 2 жовтня, так як синоптики казали, що сьодні буде літній день... але після обіду вийшло сонечко і ми більш оптимістично подивилися на це все і вирішили рибалці сказати ТАК. 

Домовилися на 18:00 на бухарі, але не так сталося як гадалося... я десять раз був у тянучках і пробках, тому на місце пробув лише ближче до 19...за цей час Олег мені вже й пінки і мотильчика купив, і чекав мене напроти бухари на набережній..грузим його манатки і... стаємо знов у пробку до подолу ...

Приїхали, жара.. рибаків достатньо, декількох по дорозі розпитали що і як, - відповіді не втішні, і це ж вони вечірній кльов захватили, у нас же такої роскоші не буде... але ж ми на відміну від дубінщіків рибу ловити вмієм, тому впевнено йдем до свого задуманого місця. 

Олег уже там шось намішав дома, а я замішав дивну прикормку зимову з Прикормки PROFI "Платва бетаин", вийшла пиляща гарна прикормка з запахом спецій. Розложилися і десь в 21:00 ми почали ловити, одразу було декілька покльовок нереалізованих, так як відволікався ще на поводки і рокладання крісла.  в цей же час у сусідів проклюнула якась плотвичка до якої була застосована підсака.. це єдина достойна рибуля яку я чув і бачив за всю рибалку . Далі не клювало ніде і нівкого.

Спочатку я ловив бичків розміром як два опариша Потом найшов точку де раз в пігодини щось таки шатало квівером. Робочою була дистанція 35-40м, ближче не клювало, а лише не помітно обсмоктувало наживку, а дальняк мовчав зовсім 

Провірені дистанції 30, 45, 55, 70, 85 оборотів 5000 катушки... теоретично це до 70м...я навіть намогався закормити ту дальню, так як кажуть шо плотва там на дальньому кордоні... але глухо
Поводки короткі пробував Олег, я ж ловив тільки довгими 1м+...Награвся з наживками пінка жовта, біла, червона; 1-2-3шт..з підсадкою мотиля і без...  треба ж було грітися, бо після 12 ночі було вже реально холоднуватенько..

Доречі в 23:00 уже нікого небуло на дамбі, всі здалися сла-ба-ки... Ми ж просиділи до 2:30, улов зачотний - я старався .

Це ще не кінець #далібуде, ще й з нулями круглими будемо Але батони я ще планую пошукати в цьому році)

Ось і казочці кінець, а хто слухав - молодець. Всім гарного настрою і хороших уловів.



Прогноз кльову у твоєму смартфоні 🐠